Nordic Challenge

Vapaaehtoishaku Nordic Challengen
Suomi-Ruotsi maaotteluihin

Miesten sekä U19 miesten salibandymaajoukkueet Suomesta ja Ruotsista kohtaavat toisensa 1.-2.9.2023 Vantaan Energia Areenalla ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan toteuttamaan tätä ainutlaatuista tapahtumakokonaisuutta, joka ensimmäistä kertaa kantaa nimeä Nordic Challenge. Vapaaehtoisia tarvitaan mukaan Vantaan Energia Areenalle rakentamiseen, purkuun ja neljän maaottelun aikaisiin tehtäviin. Tule siis kokemaan ainutlaatuinen maaottelutunnelma aitiopaikalta!

Haku on auki 30.7. saakka ja tarkemmat tehtäväkuvaukset löytyvät alta.

Tarjoamme vapaaehtoisille ainutlaatuisen kokemuksen lisäksi ruokailun ja työpaidan. Halukkaille lähetämme tapahtuman jälkeen myös työtodistuksen.

Naisten U19 MM-kisat pelataan Suomessa, Lahdessa 1.-5.5.2024 ja maaottelutapahtumasta kokemusta hankkineet vapaaehtoiset ovat etusijalla, kun MM-kisojen vapaaehtoisia valitaan. Kisoihin järjestetään erillinen vapaaehtoishaku, joka starttaa maaottelutapahtuman jälkeen.

TEHTÄVÄKUVAUKSET

Tämän tiimin tehtävissä vastaa, että puitteet ottelutapahtumalle ovat kunnossa. Tehtäviin kuuluvat maton kasaaminen ja purkaminen, sekä muiden tarvittavien elementtien rakentaminen ja purkaminen.

Kulunvalvontatiimin tehtävänä on varmistaa, että hallilla liikkuvat ihmiset ovat oikeilla alueilla ja varmistat, että esimerkiksi joukkueiden alueelle ei pääse vääriä ihmisiä. Myös pääsylippujen tarkastaminen ovella on yksi tärkeimmistä tehtävistä. Vaatimuksena tehtävään on 18-vuoden ikä.

Nimensä mukaisesti tämä tiimi vastaa tapahtuman yleisön ja pelaajien ensiavusta. Vaatimuksena tehtävään on suoritettu ensiapukurssi.

Info-piste sijaitsee heti hallin pääaulassa ja pisteeltä jaetaan tapahtumahenkilöstön kulkuluvat ja työvaatteet. Infopisteellä hoidat myös tapahtuman ovilipunmyyntiä ja autat asiakkaita ja työntekijöitä kaikissa kysymyksissä. Tehtävässä auttaa iloinen asiakaspalveluasenne ja reipas työote.

Toimitsijatehtävissä olet aitopaikalla kentän laidalla. Tehtävissä olevat pitävät huolen, että pelikello pyörii ja ottelun tilastot ovat kunnossa. Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta.

Jokaisessa kentän kulmassa on vähintään kaksi henkilöä (yht. 8 hlö) ja pieni määrä varapalloja. Henkilöiden tehtävänä on tarvittaessa palauttaa pallo pelikentälle. Lisäksi he toimivat kaukalonsuoristajina ja siirtyvät tarvittaessa  kaukaloon kuivaamaan kosteutta. Tehtävään ilmoittaudutaan 8-10 hengen joukkueena, jolla on mukana 1-2 täysi-ikäistä valvojaa.

Media-avustajana pääset huolehtimaan, että paikalle saapuvalla medialla on kaikki hyvin. Tässä tehtävässä saatat päästä myös kentän laidalle avustamaan mediaa haastatteluissa.

Tehtävässä on tarkoitus avustaa ohjaajaa ja varmistaa, että kentällä kaikki tapahtuu ajallaan. Joukkueet haetaan sisääntuloon ajallaan kopeista ja varmistetaan, että kaikki sujuu ottelutapahtumassa suunnitellusti. Ottelun aikana avustetaan erätauko-ohjelmissa ja palkintojenjaossa.

Tässä tehtävässä heittäytyminen on sallittua, ja jopa vaadittavaa. Maskottina pääset kentälle ja yleisön sekaan varmistamaan, että heillä on hauskaa. Et myöskään säikähdä kun sinua pyydetään yhteiskuviin ja jos jonkinmoisiin heittäytymistä vaativiin tehtäviin. Tässä tehtävässä saat varmasti hymyn varsinkin pienempien katsojien huulille. Tehtävässä vaaditaan vähintään 16-vuoden ikää ja sosiaalisia taitoja.

VIP-tehtävissä huolehdit VIP-vieraiden vastaanottamisessa ja opastamisesta tapahtuman ajan.

Tällä pisteellä myydään Suomen maajoukkueen fanitavaraa ja varmistetaan, että katsomo on sinivalkoinen. Omaat hyvät asiakaspalvelutaidot ja hymy ei hyydy vaativissakaan tilanteissa.