Nordic Challenge

boende

Vi erbjuder boende på högkvalitativa hotell i Helsingfors regionen. Boendet ordnas i första hand för tre- och fyrapersoners rum (ett begränsat antal rum finns). Det tillkommer en extra avgift för enkel- och dubbelrum.

Boendepaket bokas vid anmälan. Välj en eller två nätters boende och kom ihåg att ange vilket transportmedel ni använder. Boende tilldelas enligt först till kvarn-principen.

Man hittar boendepriser här.

SOKOS HOTEL PRESIDENT

Det underbart nyrenoverade Original Sokos Hotel President presenterar finsk design på ett innovativt sätt. I hotellrummen skapade av Ivana Helsinki och designat av Paola Suhonen kan man uppleva den finska atmosfären av bland annat Sisu, midsommar, en sagoskog, tystnad och en vinterstorm mitt i Helsingfors. Hotellet ligger intill köpcentret Kamppi, nära parlamentsbyggnaden.

Sokos Hotel President
Södra Järnvägsgatan 4
00100 Helsingfors

SOKOS HOTEL FLAMINGO

Break Sokos Hotel Flamingo ligger nära flygplatsen i Nordens största nöjes- och köpcentrum Flamingo, som är helt unikt i Finland. Ett köpcentrum i tre våningar, tiotals restauranger, en vattenpark, bowlingbanor, biografer, äventyrsspel, ett gym och många andra roliga upplevelser finns bara en hissfärd bort från hotellet med internationell atmosfär.

Sokos Hotel Flamingo
Balansvägen 8
01510 Vanda

Sokos Hotel Flamingo

RADISSON BLU SEASIDE

Radisson Blu Seaside Hotel, är en ny typ av hotellupplevelse i Gräsvikskajen som ligger vid sidan av en livfull hamn och nära stadsdelarna Busholmen och Gräsviken. Där återspeglas den moderna och urbana Helsingfors livsstil som bäst och mest autentiskt. Det bekväma läge innebär att man enkelt kan promenera till populära sevärdheter som Sandvikens berömda loppmarknad eller Kabelfabrikens kulturcentrum.

Radisson Blu Seaside
Gräsvikskajen 3
00180 Helsingfors

Radisson Blu Seaside

Om ni är intresserade av boende, kontakta oss via mail eller ring oss: floorball@arenacenter.fi  +358 447 007 066