Nordic Challenge

ARENA CENTER RUSKEASUO

(lyhennetty otteluohjelmassa RAC)

Sijainti

Arena Center Ruskeasuo sijaitsee keskeisesti lähellä Mannerheimin ja Hakamäentien risteystä samassa kiinteistössä Helsingin Bussiliikenteen pääkonttorin ja korjaamon kanssa.

Nauvontie 3, 00280 Helsinki
Puh. 044 700 7063

 

Toimipisteen palvelut

Center Ruskeasuon tyylikkäässä salibandykeskuksessa on neljä isoa salibandykenttää sekä kaksi sählykenttää. Hallin pääkentällä (kenttä 4) on myös 450 henkilöä vetävä katsomo.
Arena Center Ruskeasuo palvelee pientä purtavaa kaipaavia kahviossa ja sen ohesta löytyy AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima salibandytuotteita. Sporttiasiakkaille hallista löytyy reilut pukuhuone- ja peseytymistilat.

JULKINEN LIIKENNE

  • BUSSI Helsingin keskustasta pääset hallin lähelle kaikilla busseilla, jotka kulkevat Mannerheimintien päähän asti.
  • RAITIOVAUNU Lähimmäs liikuntakeskusta kulkee raitiolinja 10 (Kirurgi – Pikku Huopalahti), joka kulkee Mannerheimintietä pitkin. HUOM! Ruskeasuon uuden raitiovarikon raideyhteyden
    rakentamisesta sekä samaan aikaan suoritettavasta Korppaanmäentien peruskorjauksesta johtuen, raitiolinja 10 on poikkeusreitillä elokuuhun 2023 saakka ja linjan tilapäinen päätepysäkki on Kuusitien kohdalla.
  • Aikataulut ja linjat löydät HSL:n Reittiopaassta tai alla olevan Reittiopas -upotuksen avulla.

PYSÄKÖINTI

Maksuttomia, pysäköintikiekon vaativia, 2 h pysäköintipaikkoja löytyy Arena Center Ruskeasuon katutasosta. Hallin ajoluiskan päässä oleva pysäköintiparvi on maksullinen. Pysäköinti maksetaan joko EasyPark sovelluksella tai sisäänkäynnin vieressä olevalla kolikkoautomaatilla. Alueen pysäköinnistä vastaa Helsingin Bussiliikenne Oy ja heidän valitsemansa operaattorit.

Kadunvarsipaikkoja on mm. Nauvontien varrella (Ruskeasuon puolella) ja Kivihaassa tienvarsilla (Hakamäentien toisella puolella).

 

TUTUSTU TURNAUKSEN MUIHIN PELIPAIKKOIHIN