Nordic Challenge

ARENA CENTER MYLLYPURO

(lyhennetty otteluohjelmassa MAC)

Sijainti

Halli sijaitsee keskeisellä paikalla Myllypurossa kivenheiton päässä Kehä I:ltä ja vain 200 metrin päässä Myllypuron metroasemalta. Halliin on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Itäkeskuksen kauppakeskukseen on matkaa noin 500 metriä.

Alakiventie 2, 00920 Helsinki
Puh. 044 700 7061

Toimipisteen palvelut

Fat Pipe Centerin asiakkaita palvelee kahvio, keilabaari sekä AC Storen myymälä, jossa myynnissä laaja valikoima salibandytuotteita. Kahviossa ja keilahallissa on ilmainen wlan-verkko. Hallista löytyvät yleiset pukuhuone- ja peseytymistilat sekä lisäksi kokous- ja oheistiloja sekä tilaussaunat.
Myllypuron Arena Centeriä voitaneen pitää lähes salibandyn pyhäkkönä, sillä Arena Centerin toimiston lisäksi liikuntakeskuksen tiloissa ovat myös niin Suomen Salibandyliiton SSBL -toimisto kuin Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n suomen toimistokin sekä salibandyseura Hawksin toimisto.

JULKINEN LIIKENNE

  • Mellunmäkeen menevällä metrolla pääset hallin viereen Myllypuron metroasemalle.
  • Bussilla 92 pääset Itäkeskuksesta aivan hallin viereen Alakiventielle.
  • Aikataulut ja linjat löydät HSL:n Reittiopaassta tai alla olevan Reittiopas -upotuksen avulla.

PYSÄKÖINTI

Arena Center Myllypuron pihasta löytyy 70 maksullista pysäköintipaikkaa.
Pysäköinti maksetaan EasyPark sovelluksella.

Lisää pysäköintitilaa löytyy liikuntakeskuksen läheisyydestä mm. Alakiventien alku- ja loppupäästä sekä Yläkiventieltä (Huom! Pysäköinti katujenvarrella sallittu vain toisella puolella katua), Pallomyllyn pysäköintialueelta, Liikuntamyllyn takana sijaitsevalla pysäköintialueelta sekä Myllypuron ostarin parkkihallista.

TUTUSTU TURNAUKSEN MUIHIN PELIPAIKKOIHIN